Ne demek?

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı muhik haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın sırasında ilk akla gelen güvenliktir. Emniyet hususunda yangının esaslangıcından son aşamasına derece maslahatlevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın bapları gelmektedir.

Yangın kapısında kilit ve branş mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

Yangın kapıları yangınların çoğunda önemli bir ilk savunma hattıdır fakat önemli savsama vadiı olmaya devam etmektedir.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tekdüze testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip sondaj ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı rabıta otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

 Buna cevap, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına peklik süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri ortada yangının yayılmasını önleyebilir.

Yangın Kapısı ana amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen yapı taşı etken fiil bapnın nâre peklik seviyesidir. Bu nâre peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page